Het valt nog niet mee en soms word je er een beetje moedeloos van. Ik heb het dan over de weg die je moet afleggen om bij een nieuwe klant terecht te komen. Je probeert alles goed te doen, anders dan anderen, maar dan nog valt het niet mee. Het lijkt soms wel alsof de markt moe is geworden van alle aanbieders met hun mooie verhalen. En als er dan iemand bij zit met een ander verhaal dan is dat moeilijk te geloven, dat snap ik wel. Gelukkig zijn er ook hele leuke ontmoetingen en successen. Eind november werd ik benaderd door de Gruyter in Veghel. Volgens mij omdat ik samples van de Hunter1114 producten had afgegeven. Ze waren op zoek naar een mooi mannenmerk wat niet op elke straathoek te vinden was. Dus een koffertje afgegeven, uitleg en een kop koffie. Testen zou ongeveer 3 weken in beslag nemen. Na enkele weken kreeg ik het verzoek om eens te komen praten over de mogelijkheden tot samenwerking. Super toch? In dit gesprek, het was denk ik niet mijn beste, zat ik tegenover 3 allervriendelijkste klanten. Volgens mij wist ik ternauwernood uitleg te geven op al hun vragen. Natuurlijk geweldig dat een klant zo zorgvuldig met de selectie van een nieuw merk omgaat.

Helemaal gelukkig met de complimenten die Patrick mij gaf: anders, eerlijk en oprecht. Nou, mijn dag kon niet meer stuk natuurlijk.

Deze week een soort van afrondend gesprek gehad met de eigenaar van Kappers met Stijl, Patrick. Hierbij de punten op de spreekwoordelijke i gezet.  Ik voelde mij al een stuk beter, 1 op 1 gesprekken liggen mij blijkbaar beter dan een gesprek waarin ik het idee heb de ondervraagde te zijn. In eerste instantie starten we met 5 filialen, uit mijn hoofd Veghel Heilig Hartplein, De Bunders, Oss, Uden, Den Bosch en Vught. Helemaal blij. Helemaal gelukkig met de complimenten die Patrick mij gaf: anders, eerlijk en oprecht. Nou, mijn dag kon niet meer stuk natuurlijk.

Bedankt lieve mensen van Kappers met Stijl….we maken er iets moois van!