• HUNTER1114 BAARDVERZORGING

  JAN, PIET-JORIS EN CORNEEL

BAARDVERZORGING

BAARDVERZORGING: BOURBON SPICE HAAR- EN BAARD CONDITIONER

Bourbon Spice Conditioner

Wanneer je de Hunter1114 Bourbon Spice conditioner gebruikt, stimuleer en verzorg je je haren. Zowel op het hoofd als die van de baard. Gemberwortel en pepermunt voeden de hoofdhuid en zorgen voor een heerlijke tinteling. Deze Leave-in conditioner is elke dag te gebruiken en hoeft niet te worden uitgewassen.

De Bourbon Spice conditioner is voorzien van natuurlijke kruiden. Deze zorgen niet alleen voor een gezonde haar- en baardgroei maar ook voor een heerlijk gevoel. Bovendien versterkt de conditioner de haren en droogt daarnaast de haren niet uit. Tegelijkertijd zorgt dit unieke Hunter1114 product voor extra veerkracht en een goede haarconditie. Daardoor heeft de huid een betere doorbloeding. Deze conditioner is onmisbaar voor de man met een baard. Het maakt de baardharen zachter waardoor deze beter in model te föhnen zijn.

Ingrediënten: Tarwe proteïne, gemberwortel, Sacha Inchi, vitamine E en kokosnoot olie.

Gemberwortel bevat veel vitamines, antioxidanten en mineralen. Voor de vitamines zijn dit voornamelijk B1, B2, B6 en vitamine C. Maar het is vooral een mineralenbommetje. Gember bevat natrium, kalium, calcium, fosfor, ijzer, magnesium, koper, zink en Shogaol. Shogoal heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.

Sacha Inchi heeft van alle plantoliën het hoogste gehalte omega-3 en is dus zeer gezond. Sacha inchi is een goede olie voor de behandeling van geprikkelde huid, droge huid en droog haar. Het is goed voor het bindweefsel in de huid en houdt de huid elastisch. Het hoge aandeel aan linolzuur en alfa-linoleenzuur maakt dat deze bijzondere olie in te zetten is bij acne en het beperken van littekenvorming. Sacha inchi bevat een aantal anti-oxidanten, zoals vitamine A en E, welke helpen bij het herstel en bescherming van de huid en haar door milieu-invloeden en de zon.

Vitamine E is een antioxidant; een stof die je lichaam beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Deze schadelijke stoffen noemen we vrije radicalen en dit zijn agressieve stoffen die in het ergste geval schade aan de cellen en weefsels in je lichaam kunnen veroorzaken.

Tarwe proteïne maakt je haar sterk, hydrateert en zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft. Tarwe proteïne is erg geschikt voor droog en beschadigt haar. Gespleten haarpunten hebben veel baadt bij tarwe proteïne.

Kokosnootolie beschermt en hydrateert de haren en heeft een natuurlijke UV bescherming.

Voor de man met stijl!

 • Hydrateert de haren op het hoofd en van de baard
 • Huid voelt zacht en gezond aan
 • Voedt de hoofdhuid en zorgt voor een betere doorbloeding
 • Verzwaart het haar niet
 • Volledig mineraal product
 • Gezond voor huid en haar
 • Hoeft niet uitgewassen te worden
 • Baardharen zijn beter in model te brengen

Verpakkingsgrootte: 15ml, 100ml, 250ml en 960ml

 

BAARDVERZORGING: DETOXIFYING MAN BAR GEZICHT- EN BAARDZEEP

Hunter1114 gezicht- en baardzeep is het ultieme verzorgingsproduct voor de man. Heerlijk voor onder de douche, daarnaast perfect om mee te nemen op reis.

Deze heerlijke gezicht- en baardzeep gaat lang mee en is voorzien van houtskool en bamboe. De zeep irriteert de huid absoluut niet. Daarnaast zorgt het product voor de ultieme reiniging van de huid en de baard.

Ingrediënten: houtskool en bamboe

Deze Detoxifying man bar vermindert rimpels en vertraagt het verouderingsproces dankzij de uitzonderlijke kwaliteiten van Bamboe.

Hunter1114 gebruikt geactiveerde Binchotan Houtskool, een speciale hoge-kwaliteit houtskool gemaakt van hout van Japanse Ubame Eik. Dit type houtskool wordt “geactiveerd” door een eeuwenoud proces van extreme verhitting en snelle afkoeling, dat zorgt voor miljoenen microscopische poriën in de houtskool die ideaal zijn voor het onttrekken van onzuiverheden aan de huid. Geactiveerd houtskool wordt namelijk niet door het lichaam opgenomen, maar trekt chemicaliën en gifstoffen in het lichaam aan, waardoor deze het lichaam kunnen verlaten.

Was de stress van je gezicht en uit je baard!

 • Ultieme reiniging
 • Verwijdert daarnaast verontreinigingen uit de poriën
 • Volledig mineraal
 • Verfrissend en lekker ruikend
 • Vermindert rimpels en vertraagt veroudering
 • Niet op dieren getest

HUNTER1114 COLLECTIE Gezicht- en baardzeep Gezicht- en Baardzeep

GOLD RESERVE SCHEERCREME, MASKER, SCRUB EN BAARDWASH

Hunter1114 24K Gold Reserve is een heerlijk mineraal product en is gemaakt voor de man van nu.

De Hunter1114 24K Gold Reserve is een uniek product want het is een product met meerdere gezichten. In de eerste plaats is het een minerale scheercrème en in de tweede plaats is het een baardwash. Daarnaast is het een gezichtsmasker en scrub. Een gladgeschoren huid is immers het handelsmerk van de stijlvolle man. Bovendien verwen je je huid met de 24K Gold Reserve. Je huid blijft er langer mooi uitzien.

Ingrediënten: 24K goud poeder, Gemberwortel, Sacha Inchi en Vitamine E

Gemberwortel bevat veel vitamines, antioxidanten en mineralen. Voor de vitamines zijn dit voornamelijk B1, B2, B6 en vitamine C. Maar het is vooral een mineralenbommetje. Gember bevat natrium, kalium, calcium, fosfor, ijzer, magnesium, koper, zink en Shogaol. Shogoal heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.

Sacha Inchi heeft van alle plantoliën het hoogste gehalte omega-3 en is dus zeer gezond. Sacha inchi is een goede olie voor de behandeling van geprikkelde huid, droge huid en droog haar. Het is goed voor het bindweefsel in de huid en houdt de huid elastisch. Het hoge aandeel aan linolzuur en alfa-linoleenzuur maakt dat deze bijzondere olie in te zetten is bij acne en het beperken van littekenvorming.

Sacha inchi bevat een aantal anti-oxidanten, zoals vitamine A en E, welke helpen bij het herstel en bescherming van de huid en haar door milieu-invloeden en de zon.

Vitamine E is een antioxidant; een stof die je lichaam beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Deze schadelijke stoffen noemen we vrije radicalen en dit zijn agressieve stoffen die in het ergste geval schade aan de cellen en weefsels in je lichaam kunnen veroorzaken.

 • anti-veroudering en voorkomt irritatie van de huid
 • perfect op te kloppen tot mooi romig schuim met een authentieke scheerkwast
 • voor het bijwerken van contouren
 • verkoelend, verfrissend en vochtinbrengend
 • verstopt de poriën niet
 • volledig mineraal product

Verpakkingsgrootte: 86ml en 250ml

Baardverzorging

HUNTER1114 HENNA BAARDVERF VOOR DE MAN

Hunter1114 Baardverf Henna is een uniek product.

Dit omdat het product erop gericht is om op een natuurlijke wijze de baard te kleuren. Daarnaast is de Henna in meerdere kleuren verkrijgbaar, passend bij je eigen haarkleur.

Daarom is dit speciale en unieke lijn voor de moderne man die veeleisend en trots is. Deze speciale Henna is 100% natuurlijk, veilig en bovendien Europees goedgekeurd.

Henna is een natuurlijk product om baarden en snorren te verven zonder dat het er geverfd uit ziet.

 • 100% natuurlijk en veilig
 • Meerdere tinten verkrijgbaar
 • blijft ongeveer 6 weken op de haren zitten
 • Europees goedgekeurd en bovendien niet op dieren getest
HUNTER1114 Baardverf Henna