• HUNTER1114 HAARVERZORGING

  VERZORGING MET STIJL

HUNTER1114 HAARVERZORGING: BLACK DIAMOND SHAMPOO EN BODYWASH

Een zwarte Shampoo in de Hunter1114 collectie? Jazeker! De Hunter1114 Black Diamond Shampoo en Body wash is niet alleen voorzien van houtskool maar ook van diamant poeder. Desondanks kleurt het de haren niet, maar het zorgt voor de beleving die je verwacht van een dergelijk product. De Black Diamond Shampoo geeft je namelijk alle luxe die je nodig hebt.

Ingrediënten: diamant poeder, houtskool, tarwe proteïne, vitamines en mineralen

Diamant poeder zorgt voor een perfecte reiniging met een licht scrub-effect. De vitamines en mineralen verzorgen en voeden de haren. Daarmee is het de Shampoo en Body wash voor de moderne en stoere man.

Tarwe proteïne maakt je haar sterk, hydrateert en zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft. Tarwe proteïne is erg geschikt voor droog en beschadigt haar. Gespleten haarpunten hebben veel baat bij tarwe proteïne.

Hunter1114 gebruikt geactiveerde Binchotan Houtskool, een speciale hoge-kwaliteit houtskool gemaakt van hout van Japanse Ubame Eik. Dit type houtskool wordt “geactiveerd” door een eeuwenoud proces van extreme verhitting en snelle afkoeling, dat zorgt voor miljoenen microscopische poriën in de houtskool die ideaal zijn voor het onttrekken van onzuiverheden aan de huid. Geactiveerd houtskool wordt namelijk niet door het lichaam opgenomen, maar trekt chemicaliën en gifstoffen in het lichaam aan, waardoor deze het lichaam kunnen verlaten.

Overige Vitamines en mineralen:

Foliumzuur, oftewel vitamine B11, is noodzakelijk voor gezonde celgroei en weefselgroei. De bloedcirculatie wordt verbeterd en dit is gunstig voor de haargroei.

Vitamine B2, B3, B5, B12

Vitamine C zorgt voor het opbouwen en het behouden van collageen en helpt bij het opnemen van ijzer uit voeding.  Vitamine E is weer essentieel voor de bloedtoevoer en zorgt ervoor dat de hoofdhuid gezond is zodat de haren alle noodzakelijke bouwstoffen kunnen ontvangen. Een tekort aan vitamine E kan leiden tot roos en zelfs haaruitval.

Ijzer. Ons haar heeft ook verschillende mineralen nodig. Zo is ijzer nodig voor een gezonde haargroeicyclus. Een tekort aan ijzer kan leiden tot een verstoring in deze cyclus. Het haar kan stoppen met groeien en zelfs uitvallen. Ook zink is belangrijk voor ons haar. Dit mineraal zorgt voor de opbouw van eiwitten en is betrokken bij de vorming van keratine. Te weinig zink kan de haarcyclus verstoren en leiden tot breekbaar haar.

 • Geeft glans
 • Hydrateert en verzacht de huid
 • Verwijdert bovendien eenvoudig alle soorten styling producten
 • Maakt schoon en revitaliseert het haar en de hoofdhuid
 • Hunter1114 Black Diamond Shampoo en Bodywash is goed voor huid en haar en niet op dieren getest.

Verpakkingsgrootte: 15ml, 100ml, 250ml en 960ml

HAARVERZORGING
Conditioner met pepermunt voor de echte man

BOURBON SPICE CONDITIONER

Bourbon Spice Conditioner

Wanneer je de Hunter1114 Bourbon Spice conditioner gebruikt, stimuleer en verzorg je je haren. Zowel op het hoofd als die van de baard. Gemberwortel en pepermunt voeden de hoofdhuid en zorgen voor een heerlijke tinteling. Deze Leave-in conditioner is elke dag te gebruiken en hoeft niet te worden uitgewassen.

De Bourbon Spice conditioner is voorzien van natuurlijke kruiden. Deze zorgen niet alleen voor een gezonde haar- en baardgroei maar ook voor een heerlijk gevoel. Bovendien versterkt de conditioner de haren en droogt daarnaast de haren niet uit. Tegelijkertijd zorgt dit unieke Hunter1114 product voor extra veerkracht en een goede haarconditie. Daardoor heeft de huid een betere doorbloeding. Deze conditioner is onmisbaar voor de man met een baard. Het maakt de baardharen zachter waardoor deze beter in model te föhnen zijn.

Ingrediënten: Tarwe proteïne, gemberwortel, Sacha Inchi, vitamine E en kokosnoot olie

Gemberwortel bevat veel vitamines, antioxidanten en mineralen. Voor de vitamines zijn dit voornamelijk B1, B2, B6 en vitamine C. Maar het is vooral een mineralenbommetje. Gember bevat natrium, kalium, calcium, fosfor, ijzer, magnesium, koper, zink en Shogaol. Shogoal heeft een pijnstillende en ontstekingsremmende werking.

Sacha Inchi heeft van alle plantoliën het hoogste gehalte omega-3 en is dus zeer gezond. Sacha inchi is een goede olie voor de behandeling van geprikkelde huid, droge huid en droog haar. Het is goed voor het bindweefsel in de huid en houdt de huid elastisch. Het hoge aandeel aan linolzuur en alfa-linoleenzuur maakt dat deze bijzondere olie in te zetten is bij acne en het beperken van littekenvorming.

Sacha inchi bevat een aantal anti-oxidanten, zoals vitamine A en E, welke helpen bij het herstel en bescherming van de huid en haar door milieu-invloeden en de zon.

Vitamine E is een antioxidant; een stof die je lichaam beschermt tegen schadelijke stoffen van buitenaf. Deze schadelijke stoffen noemen we vrije radicalen en dit zijn agressieve stoffen die in het ergste geval schade aan de cellen en weefsels in je lichaam kunnen veroorzaken.

Tarwe proteïne maakt je haar sterk, hydrateert en zorgt ervoor dat het vocht in je haar behouden blijft. Tarwe proteïne is erg geschikt voor droog en beschadigt haar. Gespleten haarpunten hebben veel baat bij tarwe proteïne.

Kokosnootolie beschermt en hydrateert de haren en heeft een natuurlijke UV bescherming.

Voor de man met stijl!

 • Hydrateert de haren op het hoofd en van de baard
 • Huid voelt zacht en gezond aan
 • Voedt de hoofdhuid en zorgt voor een betere doorbloeding
 • Verzwaart het haar niet
 • Volledig mineraal product
 • Gezond voor huid en haar
 • Hoeft niet uitgewassen te worden
 • Baardharen zijn beter in model te brengen

Verpakkingsgrootte: 15ml, 100ml, 250ml en 960ml

BOLD HOLD GEL- EN GROOMING SPRAY

Hunter1114 Bold Hold Gelspray is een uniek product.

Bold Hold is een stevig en mineraal stylingsproduct in een unieke spray flacon, zonder drijfgassen. Het is een progressief product want hoe meer je gebruikt, hoe steviger het haar wordt. Bovendien ideaal voor het stylen van een kuif of het aanbrengen van accenten. Het is tevens een heerlijke grooming spray wat geweldig ruikt door toevoeging van Grapefruit.

Ingrediënten: Ginseng, Biotine en Grapefruit

De Hunter1114 Bold Hold Gelspray is verrijkt met Biotine en natuurlijke extracten. Ginseng gaat veroudering tegen en geeft het haar meer kracht.

Biotine (vitamine B8) draagt bij aan het behoud van een normale huid en normaal haar. Bold Hold verdikt het de haren en voegt glans toe. Hierdoor is de Bold Hold te gebruiken voor mannen met ietwat dunner wordend haar.

Grapefruit kan het uiterlijk van de huid flink verbeteren, maakt de huid strakker en verbetert de haargroei.

 • Voegt glans toe en verdikt het haar
 • Heerlijk ruikende grooming spray
 • Alcohol vrij en lage pH
 • Progressieve versteviging; meer sprayen voor een betere hold
 • Bevordert de haargroei en gezondheid van de hoofdhuid
 • Verzorgt haar en huid door actieve voeding

Ingrediënten: Ginseng, Biotine en Grapefruit

Verpakkingsgrootte: 100ml en 250ml

haarverzorging