• HUNTER1114
    HAIR XPERIENCE ACTIE

SPECIALE HAIR
X-PERIENCE ACTIE VAN
HUNTER1114

Speciaal voor de Hair X-perience komt Hunter1114 met een unieke actie. Vanwege de Corona uitbraak is het helaas niet mogelijk om de Hair X-perience in 2020 te organiseren. Hunter1114 wilde voor het eerst deelnemen aan dit mooie evenement.

Echter gaan wij niet bij de pakken neerzitten….Daarom heeft Hunter1114 een spectaculaire actie bedacht voor NIEUWE klanten.

Omdat wij geloven in ons merk en in de gedachte erachter willen wij elke mogelijke nieuwe Salon of Barbershop de mogelijkheid geven om met de geweldige producten van Hunter1114 te werken.

  1. Elke nieuwe Salon of Barbershop die zich aanmeldt via het onderstaande contactformulier ontvangt geheel vrijblijvend een Hunter1114 testkoffer. Hierin zitten alle producten van Hunter1114. De producten uit de koffer kunnen 2-3 weken zonder kosten getest worden.
  2. Elke Salon/Barbershop krijgt ook enkele producten naar keuze GRATIS om aan klanten te geven of te verkopen! Maak de keuze uit een Hunter1114 Styling product of een heerlijke Shampoo, Aftershave, baardolie of een baardborstel. Op deze manier maakt je klant ook kennis met Hunter1114.
  3. Hunter1114 is zo overtuigd van de kwaliteit dat we afspreken dat we de producten zonder kosten terugnemen als de verkoop tegenvalt. We durven het bijna niet te zeggen, maar we denken dat het dan echt aan jezelf ligt….

Er zijn uiteraard wel enkele voorwaarden verbonden aan deze actie:

  • Je bent nog geen klant van Hunter1114
  • Je hebt een Barbershop of Kapsalon met een KVK nummer
  • Je ontvangt de testkoffer en de producten na een kennismaking bij jou op locatie.
  • Je geeft de producten weg of verkoopt de producten pas nadat je zelf van de Hunter1114 producten overtuigd bent.

Meld je daarom nu vrijblijvend aan voor deze unieke Hunter1114 Hair X-perience Actie!

IK WIL MEEDOEN MET DE HAIR X-PERIENCE ACTIE