HUNTER1114 HAARSTYLING- EN VERZORGING VOOR MANNEN

Unieke, eigentijdse producten met een ongekend vintage gevoel. Een “Look & Feel” vergelijkbaar
met producten uit vervlogen tijden.

HUNTER1114 HAIR X-PERIENCE 2022 ACTIE

Hunter1114 neemt op 12 en 13 juni 2022 voor het eerst deel aan de Hair X-perience te Gorinchem. Daarom hebben wij een spectaculaire actie bedacht voor NIEUWE en BESTAANDE klanten.

 1. Elke nieuwe Salon of Barbershop die zich aanmeldt via het onderstaande contactformulier ontvangt geheel vrijblijvend een Hunter1114 testkoffer. Hierin zitten alle producten van Hunter1114. De producten uit de koffer kunnen 2-3 weken zonder kosten getest worden.
 2. Overtuigd van Hunter1114? Bij een eerste bestelling vanaf 500 euro ontvang je nu een GRATIS Barbertraining ter waarde van 500 euro! 
 3. Bestaande klanten ontvangen bij een bestelling vanaf 500 euro eenmalig een korting van maar liefst 250 euro op een Barbertraining. 

Zoek jij ons en wil je de producten van Hunter1114 vrijblijvend 2 weken uittesten? Vraag de koffer dan nu aan en doe mee met deze spectaculaire actie!

HUNTER1114
HAARSTYLING- EN VERZORGING VOOR MANNEN

Haarstyling- en verzorging van Hunter1114 voor mannen. Producten waar wij ook erg trots op zijn.  Het zijn dan ook eerlijke producten met een duidelijke boodschap: ben uniek en anders. In tegenstelling tot vroeger is er immers veel veranderd.

De eerste vermelding in de geschiedenis van de kapper gaat terug tot 3500 voor Christus. Het woord ‘kapper’ komt namelijk van het Latijnse woord ‘barba’, wat ‘baard’ betekent. Oude beschavingen geloofden namelijk dat geesten mensen binnenkwamen door het haar op hun hoofd en gezicht. Daarom werd gedacht dat alleen door het haar van een persoon te knippen deze boze geesten konden worden geëlimineerd. Om deze reden werden kappers hoog gewaardeerd.

In het begin stonden kappers bekend om veel meer dan het knippen van haar. In de middeleeuwen traden ze namelijk ook op als chirurgen, tandartsen en religieuze functionarissen. De beroemde kapperspaal die we vandaag de dag nog steeds zien is een mooi voorbeeld. Deze gaat terug naar een tijd waarin van kappers werd verwacht dat ze zich bezighielden met “aderlating” om mensen te genezen. Daarmee werden ziekten uit het lichaam verdreven. De rode, blauwe en witte linten vertegenwoordigen bloed, aderen en verband. Vanaf 1747 mochten kappers echter geen chirurgische ingrepen meer uitvoeren, maar de kapperspaal was desondanks een blijvend symbool geworden. Intussen staat de kapperspaal voor vaardigheid en vakmanschap. Bovendien ook voor originaliteit van de hedendaagse kappers.

HUNTER1114
TIJD VOOR IETS NIEUWS

Begin 1900 begonnen kapperszaken een soort thuisgevoel uit te stralen. Je moet daarbij denken aan een plek voor mannen om te socializen, het dagelijkse nieuws te horen en bovendien met elkaar te roddelen. In de loop van de volgende decennia werden kappers erkend als professionals. Ze konden namelijk haar van mannen knippen en daarnaast hoofdhuid aandoeningen behandelen. De technieken en ook de hulpmiddelen zijn door de jaren heen sterk verbeterd. Het gevoel om jezelf te kunnen zijn bij de kapper is echter gebleven. Zo ook de ambitie van mannen om er goed uit te zien en zich goed te voelen. Om die reden heeft dit het kappersvak van vandaag een enorme boost gegeven.

In de hedendaagse tijd is het heerlijk om terug te kunnen naar het verleden, naar vroeger. Hier leek de tijd stil te staan. Klanten zoeken bovendien nog steeds ontspanning en authenticiteit. Soms is het tijd om te veranderen. In de eerste plaats om anders te zijn of om daarnaast roer om te gooien.

Bij Hunter1114 staat de tijd niet stil, wij zijn eerder de tijd ver vooruit.

Welkom bij Hunter1114,

Gestylde groet,

Michel

HUNTER1114
UNIEK EN EIGENTIJDS

Hunter1114 heeft innovatieve en ambachtelijke en levendige producten. Daarnaast een low-key communicatiestrategie en zeer selectieve plaatsing op locaties die de filosofie van het merk delen. Enerzijds klein, anderzijds met een unieke, eigenwijze, hoogwaardige uitstraling. Verwacht verder supersnelle leveringen, leuke acties en trainingen. Daarnaast bieden wij betrokkenheid, aandacht en nog veel meer.

Hunter1114 heeft een verfijnde stijl en heeft tegelijkertijd een ongekend vintage gevoel. Een “Look & Feel” vergelijkbaar met producten uit vervlogen tijden. Alsof je nog steeds binnenloopt bij de kapper uit begin 1900.

LUXE, STOER EN EEN TIKKELTJE EIGENWIJS

Hunter1114 is een stoer, ambitieus en daarom een sterk groeiend merk. Wij leveren luxueuze en unieke minerale haarstyling- en verzorgingsproducten. Voor mannen. Hierbij is het resultaat het belangrijkste: mooi en gezond haar!

Hunter1114 is uitsluitend bij Salons of Barbershops verkrijgbaar. Dit is een bewuste keuze omdat daardoor het merk exclusief mag zijn en mag blijven. De luxe minerale producten zijn ontworpen voor de hedendaagse man van elke afkomst en daarmee passend bij elke levensstijl. De geur van de producten is niet alleen uniek en elegant maar ook subtiel en bovendien voor alle producten anders. De gedachte is onder andere dat niet alleen de man, maar ook de vrouw, de geur lekker mag vinden.

BEKIJK ONZE DUURZAME PRODUCTEN!

Haarstyling- en verzorging voor mannen met natuurlijke ingrediënten. Als eerste worden gezonde ingrediënten gebruikt zoals Biotine, goudsbloem, gemberwortel en ginseng. Daarnaast ook goud- en diamantstof, abrikoos, grapefruit en pepermunt.

De producten zijn dan ook ontworpen door haar-professionals. Bovendien geschikt voor dagelijks gebruik.  Unieke producten, nog nooit eerder gezien en geroken. Zo hebben we de Black Diamond; een zwarte shampoo en bodywash vol met mineralen. En wat te denken van de 24K Gold Reserve? Niet alleen een scheercrème, masker en scrub, maar ook een baardwash in 1 product. En om niet te morsen ontwikkelde Hunter1114 een  baardolie in crème vorm. Uniek toch?

Geluk en gezondheid liggen bovendien dicht bij elkaar. Daarom ontwikkelden wij producten die voedend en gezond zijn voor huid en haar, waar de man blij van wordt.

Even wat weetjes:

 • Hunter1114 is duurzaam en gebruikt gerecycled plastic voor de verpakkingen
 • Natuurlijke ingrediënten zijn voedend en zorgen voor mooi en gezond haar
 • Minerale producten zorgen ervoor dat minder product nodig is voor styling en verzorging
Haarstyling- en verzorging voor mannen

HUNTER1114 ACADEMY

Hunter1114 biedt naast haarstyling- en verzorging voor mannen ook trainingen en workshops aan. Deze zijn vooral gericht op vergroten van de kennis van de beginnende en ervaren herenkapper/barbier.

Op meerdere locaties worden door ervaren trainers ‘kappersgeheimen’ gedeeld. Naast de reguliere trainingen kunnen ook Hunter1114 Specials geboekt worden. Hierbij wordt nog dieper op de materie ingegaan. Dit moet resulteren in het nog mooier kunnen maken van je klanten.

En uiteraard bieden we ook in-salon trainingen aan. Informeer hiervoor naar de beschikbaarheid.

HUNTER1114
PRODUCT VIDEOS

Hunter1114 heeft speciaal voor jullie product video’s laten maken. Kijk hoe de Hunter1114 professionals de producten gebruiken.

Geniet van looks van de 50’s gecombineerd met een hedendaagse gentleman style. Kijk hoe mannelijke krullen geaccentueerd worden. Ben je op zoek naar een levendige look of een kapsel met veel structuur? Creëer waanzinnige stylen met de producten van Hunter1114.

HUNTER1114 ACTIES

Een supertoffe Kras en win actie bij Hunter1114. Koop een product bij de dealer van Hunter1114 en maak kans op geweldige prijzen waaronder een F1 Ticket in 2022!

Hunter1114 Acties

HUNTER1114 ACTIES

Om de verkoop in de salon of barbershop een boost te geven biedt Hunter1114 spectaculaire acties aan. Wat te denken van zelf een vliegtuigje besturen of 3 uur lang Quad en Offroad rijden? Of een kaartje winnen voor de F1 in 2022?

WAAROM ZOU JE VOOR HUNTER1114 KIEZEN?

Onze missie is niet alleen om de beste maar ook om de mooiste heren producten te leveren. Om de “mooimaker” van de Benelux te kunnen zijn. Wij streven bovendien naar 100% klanttevredenheid. Hunter1114 is onderscheidend en combineert geur, uitstraling, kwaliteit met perfecte verwerkbaarheid. Bovendien geeft de unieke verpakking de “Look & Feel” die je verwacht bij een stoer en eigenwijs product. Hunter1114 wil namelijk anders zijn. Ook willen wij een frisse wind laten waaien door het kappersbos, waardoor je de bomen nog wel ziet.

 • GECERTIFICEERD & MINERAAL

  Onze producten zijn Europees getest, maar niet op dieren.

 • PROFESSIONELE TRAININGEN

  Niet alleen producttraining, maar ook professionele barber trainingen.

 • MEERDERE BETAALMOGELIJKHEDEN

  Achteraf, Ideal, Pay-pal, Creditcard.

 • SELECTIEVE DISTRIBUTIE

  Je bestelt of rechtstreeks bij ons of bij geselecteerde partners.

 • AANDACHT EN BETROKKENHEID

  Wij zijn er voor je. Niet alleen met aandacht maar ook met topproducten en uitstekende trainingen.

 • GRATIS PROEFPLAATSING

  Vraag naar ons test koffertje en probeer vrijblijvend alle producten.

 • SNELLE LEVERING

  Normaliter geldt: vandaag besteld is morgen in huis.

 • GRATIS BEZORGING

  Of je nu 1 of meerdere artikelen bestelt, we bezorgen ze gratis.

 • ALL DIGITAL

  Bestellen via Whatsapp. Factuur en specificatie in de mail.

 • EXCLUSIVITEIT

  Hunter1114 wordt niet op elke straathoek verkocht.

 • WIJ ZIJN ECHT BEREIKBAAR

  Wij zijn altijd bereikbaar. Via mail, Instagram, Whatsapp of telefoon.

 • COMPLEET PRODUCTENPAKKET

  Hunter1114 biedt een volledig pakket producten en accessoires.

MEER VAN HUNTER1114?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Hallo daar!