• CONTACT MET HUNTER1114

NEEM CONTACT OP MET HUNTER1114

Hunter1114 heeft producten die klasse uitstralen. Bovendien vinden wij een perfecte verwerkbaarheid zeer belangrijk. Wij willen echter meer doen dan het op tijd leveren van mooie en luxe producten. Elke dag staan wij in contact met onze klanten en bespreken wij wat er bij hen speelt. Zodoende kunnen wij snel inspelen op zaken die voor de klant belangrijk zijn.

WAAROM CONTACT MET HUNTER1114?

Hunter1114 staat voor anders en samen. Als dealer sta je er namelijk niet alleen voor. Wij zijn samen verantwoordelijk voor het mooi maken van de klant. Denk dan ook aan regelmatig contact, het mogelijk aanpassen van producten en het volgen van trainingen en cursussen.

OOK DIT IS HUNTER1114

Hunter1114 is de eerste leverancier die tasjes en luchtverfrissers mee levert bij een bestelling. Omdat wij vinden dat de aankoop van een Hunter1114 product een feestje moet en mag zijn. Zo zijn wij ook de enige met een unieke testkoffer. Het begint allemaal met dealers die in contact komen met dit unieke koffertje, waar alle producten van Hunter1114 inzitten. Ga er lekker enkele weken mee aan de slag en oordeel zelf.

Bestellingen moet je razendsnel en kosteloos in huis hebben Daarom hebben wij altijd een grote voorraad en is de kans dat we nee moeten zeggen erg klein.

EXCLUSIVITEIT

Hunter1114 heeft er bewust voor gekozen om de producten uitsluitend via de dealers te verkopen. Niet via de groothandel. In het contact met onze dealers horen wij regelmatig hoe belangrijk ze dit vinden. Zo blijven producten exclusief. Bovendien kunnen wij er samen voor zorgen dat de Hunter1114 producten niet voor dumpprijzen op internet verkocht worden. Mocht je overigens iets anders zien, neem dan ook contact met ons op.

Veel dealers hebben is heerlijk voor de omzet. Wij zoeken ambassadeurs van ons mooie merk en dat kan alleen wanneer de producten niet op elke straathoek te koop zijn.

WIJ HOREN GRAAG VAN JE

Wil je meer info over het exclusief dealerschap van Hunter1114, onze producten, of een proefplaatsing?
Als je overtuigt bent dat Hunter1114 iets voor je kan betekenen, of dat nog niet zeker weet, neem dan contact met ons op.