Hoe is het mogelijk?

In mijn zoektocht naar mooie dealers kwam ik uit bij Barbershop MacLaine in Zaltbommel. Uiteraard met het Hunter1114 koffertje in de hand stapte ik binnen. Een schitterende authentieke Barbershop en je merkte aan alles dat dit geen schapenscheerders waren maar professionele kappers. Ja, dan wil je graag je verhaal doen in de hoop dat er producten zijn die goed bevallen.

Na het achterlaten van het koffertje is het altijd wachten geblazen. Nu ben ik eigenlijk een heel verwend mannetje, want als Salons of Barbershops eenmaal aan Hunter1114 geroken hebben, dan gaan ze het 19 van de 20 keer ook gebruiken en verkopen.

Dit keer niet. De eigenaar belde mij op; ze hadden enkele producten geprobeerd, maar gaven toch de voorkeur aan het huidige assortiment. Jammer natuurlijk, balen. Op een dag in, ik meen November, was ik op zoek naar een trimmer. Niet dat Hunter1114 geen goede trimmers heeft, maar het is wel leuk om als leverancier van haarproducten ook een kleine collectie trimmers te hebben.

Bovendien kan je ook mooi de andere merken uitproberen en testen. Ik reageerde op een advertentie op Marktplaats en vond niet ver uit de buurt een Babyliss trimmer. Zeer vriendelijk werd gereageerd door ene Bert en we maakten een afspraak zodat ik de trimmer kon ophalen. Toen Bert de deur opendeed, zag ik dat hij de eigenaar was van…..MacLaine Barbershop in Zaltbommel.

De trimmer nam ik uiteraard mee en ik maakte direct een afspraak om de producten nogmaals te testen. Bij het afgeven van het koffertje nogmaals uitleg gegeven over de producten, zowel aan Bert als aan nieuwe collega Guus. Het is nu inmiddels januari 2020 en vandaag inmiddels de zoveelste bestelling bij Bert en Guus afgegeven. Geweldige mensen, geweldige shop. Dit valt in de categorie hoe is het mogelijk, maar ik ben er erg blij mee.

MACLAINES BARBERSHOP WEBSITE